Connect with H&H

Classic French Style Landscape

Create an outdoor room by covering a section of a porch.

Pea gravel stone and grass are mixed to create a charming courtyard feel in the backyard of the 2009 Princess Margaret Hospital Oakville Showhouse. Doors across the back create openings to each area of the patio, which can be left open to bridge the gap between indoors and out while entertaining.

Watch video tours of the showhouse. Or, for more inspiring backyards, visit our photo gallery.

Comment Guidelines

We welcome your feedback on Houseandhome.com. H&H reserves the right to remove any unsuitable personal remarks made about the bloggers, hosts, homeowners and/or guests we feature. Please keep your comments focused on decorating, design, cooking and other lifestyle topics. Adopt a tone you would be willing to use in person and do not make slanderous remarks or use denigrating language. If you see a comment that you believe violates any of the guidelines outlined above, please click “Flag as inappropriate.” Thank you.

OK