Connect with H&H

Naturally Chic Dining Room

A beachy and relaxed cottage in Quebec.

This remote house situated near the St. Lawrence River needs no window coverings; in the dining room, the view acts as a large scale living mural. Owners Richard Ouellette and Maxime Vandal chose trellis-back chairs to elevate a humble barn-board table. An oversized raw-wood chandelier strikes a rustic note in an otherwise formal setting.

For more lighting options, see our Statement Lighting photo gallery.

Comment Guidelines

We welcome your feedback on Houseandhome.com. H&H reserves the right to remove any unsuitable personal remarks made about the bloggers, hosts, homeowners and/or guests we feature. Please keep your comments focused on decorating, design, cooking and other lifestyle topics. Adopt a tone you would be willing to use in person and do not make slanderous remarks or use denigrating language. If you see a comment that you believe violates any of the guidelines outlined above, please click “Flag as inappropriate.” Thank you.

OK