A young couple with another baby on the way needed more space, so designer Jodie Rosen helped renovate their home with a new addition. See how she created a cohesive look in the open-concept main floor with white walls, modern finishes and colorful accessories.

A graphic, modern stairway welcomes guests into the home. Jodie kept all the walls white so the furniture, rugs and decor stand out. The modern kitchen features a waterfall island and a large peninsula that divides it from the living room. A pantry and panelled fridge on either side of the range adds symmetry, while a black frame around the area provides contrast. The sunken back family room is designed to feel more intimate and laid-back without compromising style. A brick veneer wall adds texture and is accented by floating shelves and a low cabinet for extra storage. While the envelope of the home is fairly monochromatic, Jodie injected personality and major wow-factor into the powder room with a bold and colorful wallpaper.